XFactor

MARȚI | ora 20.00

Galerie foto. După ce şi-a botezat minunea de nepoată, Delia a plecat în VACANŢĂ. Jurata de la "X Factor" a postat deja primele imagini!

 
+7 click pentru
galerie

Deliei îi place să călătorească nu mai este pentru nimeni un secret! Jurata X Factor nu poate sta deloc locului şi profită de fiecare perioadă liberă pentru a pleca din ţară 

După ce şi-au botezat nepoţica, pe Jessica, Delia şi soţul ei au plecat spre Veneţia, Italia. Aşa cum era de aşteptat, artista a a postat imediat câteva imagini din vacanţă, pe Instagram, spre bucuria fanilor.

Cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat o zi întreagă pe străzile înguste ale superbului oraş italian şi au profitat de vremea frumoasă. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe