XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Delia are cele mai tari idei! Cadoul PERFECT pentru cei dragi vine din partea juratei de la X Factor: "Un pulover cu... cozonac"

 
+4 click pentru
galerie

După tricourile cu ”mă-ta”, a venit vremea pentru ceva de sezon. Delia trece la colecția de iarnă și are trei modele de pulovere numai bune de făcut cadou celor dragi

Ce mâncăm de Crăciun? Cârnați de la mă-ta, ciorbă de la mă-ta, cozonac de la mă-ta. Asta a fost ideea de la care a pornit Delia pentru puloverele de sezon. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe