XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Delia are mereu vorbele la ea! Ce i-a răspuns jurata X Factor unui fan care i-a zis că este perfectă: "Nu sunt, am..."

 
+4 click pentru
galerie

Ştim deja că Deliei îi place să ţină legătura cu fanii săi pe toate reţelele de socializare şi că nu ratează nicio ocazie pentru a le răspunde acestora

De data aceasta, jurata X Factor a răspuns unui comentariu postat de un fan pe Instagram în care i se spunea că este... perfectă. 

"Nu sunt! Am trei coşuri, celu +5kg în plus, riduri... Dar uneori leiubesc, că-s ale mele", a scris Delia, care de curând a lansat piesa "Fata lu' tata". 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe