XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Delia e pregătită de sărbători! Cum arată bradul juratei de la X Factor: "E imeeeeens!"

 
+4 click pentru
galerie

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care Delia a terminat bradul de Crăciun! Jurata a şi postat pe Instagram imagini cu frumosul uriaş

Anul acesta, Delia a ales un brad natural, de dimensiuni mari, pe care l-a decorat cu albastru și argintiu. Bineînţeles, nu putem să nu observăm livingul uriaş şi reflectoarele.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută: "E imeeeens!", "Ce frumos a ieşit", "Ai cel mai frumos brad!".  

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe