XFactor

MARȚI | ora 20.00

Delia uimeşte, DIN NOU, cu ţinutele sale pe scena X FACTOR. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut cum a apărut jurata la filmările noului sezon "Ce cooleanu' eşti"

 
+5 click pentru
galerie

Că Delia este o artistă cameleonică nu mai este de mult timp o noutate, dar de data asta jurata de la X Factor pare să se fi întrecut pe sine. Aceasta a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii cu ţinutele alese pentru primele zile de filmări ale noului sezon

Filmările pentru cel de-al optulea sezon "X FACTOR" au început iar cei patru juraţi au trecut serios la treabă. Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică au început căutările pentru a descoperi cine va fi următorul câștigător al emisiunii.

Aşa cum era de aşteptat, Delia a atras din nou atenţia cu ţinutele sale extravagante, fanii ţinând să o felicite pentru alegerile făcute: "Eşti cea mai frumoasă", "Specială ca întotdeauna", "Ce cooleanu' eşti" - i-au scris aceştia pe Instagram.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe