XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Filmările pentru X Factor sunt în toi, iar ţinutele DELIEI, mai tari ca niciodată. Reacţia lui Carla's Dreams, de neratat!

 
+8 click pentru
galerie

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate apariţii din România. Nici când stă la masa juriului de la X Factor vedeta nu se dezminte

Cum filmările pentru X Factor au început deja, Delia nu ratează nicio ocazie de a posta pe pagina de Facebook noile sale achiziţii în materie de haine. Desigur, fanii o felicită pe artistă pentru alegerile făcute şi o complimentează în zeci de comentarii. 

În una dintre fotografii, însă, apare şi Carla’s Dreams care pare total neimpresionat de ţinutele colegei sale.  Tare sau ce?!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe