XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Foto HOT, HOT, HOT! Domnilor, faceţi cunoştinţă cu ucraineanca cu voce de kilometri şi corp de zeiţă. Ea este Ekaterina Biehu, concurenta care i-a uimit pe juraţii de la X Factor

 
+10 click pentru
galerie

Ekaterina Biehu l-a topit pe Carla’s Dreams, are 24 de ani, vine din Odessa, Ucraina, şi vrea să cucerească România. Domnilor, faceţi cunoştinţă cu Ekaterina Biehu!

Ekaterina a mărturisit că se simte foarte apropiată de cultura română şi că nu ar vrea să se lanseze în Ucraina, ci în ţara noastră.

Reacțiile juraților i-au dat curaj: ”Așa culori frumoase ai în voce!”, a spus Delia, completată de Ștefan Bănică jr: ”O fată frumoasă, care cântă excepțional!”.

Să mai vorbim despre felul în care arată ucraineanca noastră? Mai bine vă lăsăm să priviţi imaginile din galeria foto de mai sus! 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe