XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

FOTO! Olga Verbițchi străluceşte pe covorul roşu! Ţinuta pe care a ales-o câştigătoarea X Factor la un eveniment monden

 
+4 click pentru
galerie

Olga Verbiţchi nu a uitat promisiunea făcut mentorului său de la X Factor, Carla's Dreams, şi se ţine de treabă. Micuţa moldoveancă are planuri mari pentru cariera sa, iar anul a început cum nu se putea mai bine pentru câştigătoarea marelui premiu de la Antena 1

În weekend, a avut loc decernarea premiilor unei reviste cunoscute în Republica Moldova, iar Olga a câştigat diploma pentru ARTISTUL ANULUI. Aşa cum era de aşteptat, alături de ea au fost şi băieţii de la Carla's Dreams, premiaţi şi ei.

Spectacolul a fost asigurat de câştigătoarea X Factor care a susţinut un recital de zile mari. Nici cele două ţinute ale puştoaicei nu au fost ignorate, moldoveanca strălucind pe covorul roşu într-o salopetă chic iar pe scenă într-o rochie care i s-a potrivit de minune tinerei.


 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe