XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Galerie foto de senzaţie! DELIA s-a transformat în BAD GIRL pentru noul clip. Primele imagini!

 
+6 click pentru
galerie

Dacă în urmă cu câteva zile, Delia posta pe contul de Instagram imagini de la studio, jurata X Factor s-a pus serios pe treabă şi a filmat şi clipul noii piese

Delia a filmat câteva secvențe chiar la ea acasă, iar ipostaza de ”bad girl” o prinde de minune. Cu un machiaj colorat, cu un ruj albastru electric, artistă și-a cucerit fanii de pe Instagram. Apoi, jurata X Factor a plecat, împreună cu toată echipa, către un platou de filmare.

Delia nu a oferit detalii despre noua piesă, însă a anunţat că săptămâna viitoare va fi lansată. Nerăbdători?! ŞI NOOOOI!!! 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe