XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Gata, s-a hotărât?! Delia vrea să devină mămică: "Dacă ştiam..."

 
+4 click pentru
galerie

Jurata X Factor nu pare să mai stea pe gânduri şi îşi doreşte să facă un copil, după cum a declarat Gina Matache

Delia este căsătorită de cinci ani cu Răzvan Munteanu, însă nu au copii. Desigur, cei doi s-au săturat să tot fie întrebaţi când se va întâmpla asta, motiv pentru care jurata de la X Factor evită pe cât posibil să vorbească despre acest subiect.

Gina Matache, însă, va deveni în curând bunică, Oana fiind însărcinată. Se pare că Delia a rămas surprinsă de faptul că sora sa nu s-a îngrăşat mai deloc în această perioadă. 

"Dacă ştiam că nu se modifică atât de mult corpul... aşa oi fi şi eu? Că făceam mai demult", a spus mama Deliei că ar fi fost cuvintele artistei.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe