XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

IMAGINE INCENDIARĂ. Fotografia cu care Delia şi-a înnebunit fanii pe Instagram: "Eşti superbă"

 
+3 click pentru
galerie

În ultima perioadă, Delia arată mai bine ca niciodată! Jurata de la X Factor se menţine în formă alergând şi profitând de sala de fitness din apartamentul său de lux

Recent, Delia și-a înnebunit fanii de pe Instagram cu două fotografii de la filmările pentru X Factor. Jurata nu își arată prea des decolteul, dar atunci când o face îi înnebuneşte pe toţi.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat complimentând-o pentru felul în care arată: "Eşti superbă", "Hot babe", "Mare suflet ai"!

După mai bine de două săptămâni pline de emoții și concurenți extrem de talentați, jurații ”X Factor” au încheiat în același ton audițiile pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii.

În noua formulă, alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin ca ”antrenori” ai concurenților, jurații ”X Factor” au avut parte de o mulțime de emoții și surprize la audițiile ”X Factor”. Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams au fost răsfățați aproape zilnic cu mici cadouri primite din public sau chiar din partea concurenților veniți la audițiile ”X Factor”. Adevăratele surprize au fost însă vocile noi care i-au uluit pe cei patru jurați. ”Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, a spus Delia.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe