XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

O nouă schimbare de look. Delia e roşcată iar fanii sunt "WOW"!!! Jurata X Factor a renunţat la culoarea de păr care a consacrat-o?!

 

A fost verde, roz, albastră, dar a rămas fidelă blondului. De data aceasta, însă, Delia şi-a uimit fanii cu noul look

Din fericire, nu este o schimbare permanentă, ci despre una de câteva ore. Delia a ales o perucă roșcată și e prima dată când apare cu această culoare de păr. Clipul postat pe Instagram a strâns sute de mii de vizualizări  și reacții care mai de care.

"Numai tu puteai să faci aşa ceva", "Eşti foarte tare", "Ce nebună eşti" - sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai artistei. 

Tu ce părere ai? 

 

 

🐄🐄🐄 #rednex

A post shared by Delia (@delia) on

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe