XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Povestea din spatele celui mai bun clip al Deliei. "VERDE-ÎMPĂRAT": haine tradiţionale din Bistriţa, un pian, multe culori şi un copac de 6 metri înălţime

 
+7 click pentru
galerie

Un copac butaforie de 6 metri înălțime și 3 metri diametru, un pian adevărat transportat în mijlocul naturii, o haină veritabilă de cioban și accesorii tradiționale din Bistrița, toate fac parte din povestea celui mai recent clip al Deliei, „Verde împărat”. 

Echipa coordonată de scenograful Tibi Hristu a adus în mijlocul pădurii un copac imens, butaforie, de 6 metri înălțime și diametru de 3 metri.

Un pian adevărat a fost și el transportat de şase persoane, printre copaci, până în mijlocul pădurii.

Delia a purtat o haină veritabilă de cioban. De asemenea, pentru că artista a dorit să insereze în această poveste despre natură și elemente din folclorul românesc, mai multe accesorii din portul tradițional au fost aduse de la Bistrița. 

Stilista Hilke Muslim a folosit în acest clip haine realizate special pentru proiectele Deliei.

Deși a fost foarte frig pe timpul nopții, Delia a trebuit să filmeze câteva cadre în picioarele goale, la temperaturi foarte scăzute, scriu cei de la Fabrica de Pr. 

Pentru unele cadre, Delia a fost nevoită să alerge pe tocuri, prin pământ, cu haină de cioban pe ea. Cu toate acestea, întreaga echipă a apreciat profesionalismul cu care artista a tratat fiecare situație.

Machiajele sofisticate, cu aplicații spectaculoase, precum și coafurile speciale au fost realizate de Diana Ionescu (make-up) și Livia Berceanu (hair).

În clip Delia cântă la pian și la flaut.

Regizorul Alex Ceașu a mers prin țară, timp de două săptămâni, în căutare de peisaje pentru filmarea clipului. În cele din urmă a fost aleasă o pădure din apropierea Bucureștiului, iar cadrele montane și cele cu turme de oi au fost filmare cu o dronă.
 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe