XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Ţinuta Deliei, apreciată de unul dintre cei mai mari creatori de modă. Stefano Gabbana, fascinat de jurata X Factor: "Stilata"

 
+3 click pentru
galerie

Celebrul creator de modă Stefano Gabbana a fost fascinat de apariţia Deliei într-o ţinută a casei de lux Dolce & Gabbana. Italianul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu jurata de la X Factor România îmbrăcată într-o rochie extravagantă

Fotografia cu Delia în ţinuta Dolce & Gabbana a adunat câteva mii de like-uri pe reţelele de socializare. "Stilată", a comentat cineva pe Instagram, aceasta fiind încă o dovadă că artista noastră este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe