Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Alexandru Stremițean versus Eduard Ungureanu, un duel...tare dificil! Carla's Dreams a cerut un moment ca să ia o decizie: ”Astăzi câștigă meritul!”

Seara a continuat la ”X Factor” cu duelul dintre Alexandru Stremițean și Eduard Ungureanu, puștii care și-au manifestat dorința de a ajunge cât mai departe în acest show de talente. 

Seara a continuat la ”X Factor” cu duelul dintre Alexandru Stremițean și Eduard Ungureanu, puștii care și-au manifestat dorința de a ajunge cât mai departe în acest show de talente.

Așadar, Alexandru Steremițeanu a ales să cânte piesa ”You Are The Reason, a lui Calum Scott, în timp ce Eduard Ungureanu a mers pe piesa ”House of the Rising Sun”, de la ”The Animals”.

”Edi, ați vrea să-ți fiu îndrumător. La cei 14 ani ai tăi, tu ești un tip spectaculos. Atingi note pe care poate eu nu le ating nici acum. Steremițeanu a cântat piesa, a simțit-o.”, a spus Brenciu.

”Trebuie să ai răbdare să cânți piesele. Să nu cazi în capcana asta. E importantă toată piesa.”, i-a spus Delia lui Eduard.

Carla's Dreams a vrut, însă, un moment ca să poată să ia o decizie: ”Băieți, duelul este sincer, dur. O să recunosc că am avut alte așteptări de la amândoi. O să votez meritul, iar meritul de data asta a fost câștigat de Alex.”, a spus Carla's Dreams.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro