Antena Căutare

A cântat DUMNEZEIEȘTE! Medrea Giulia, de la muzică uşoară, la doina care-ţi va aduce lacrimi de emoţie

Medrea Giulia are 17 ani, este din Sibiu şi a venit la "X Factor" pentru a-şi face vocea cunoscută. Aceasta s-a prezentat însoțită de tatăl ei, cântăreț de folclor, alături de care a participat la mai multe spectacole în America, Germania sau Canada, unde a cântat alături de tatăl ei.

Medrea Giulia are 17 ani, este din Sibiu şi a venit la "X Factor" pentru a-şi face vocea cunoscută. Aceasta s-a prezentat însoțită de tatăl ei, cântăreț de folclor, alături de care a participat la mai multe spectacole în America, Germania sau Canada.

“Există câteva discuţii când avem concerte. Nu am voie să am unghiile făcute, părul să fie împletit, nu am voie cu cercei mari. Cu muzica uşoară simt că evadez şi, probabil, de asta o iubesc, pentru că mă lasă să fiu aşa cum vreau eu”, povesteşte Giulia.

Tânăra a ales piesa “Hero”, interpretată de Mariah Carey şi, la cererea juriului, a interpretat şi o doină. Și iată că folclorul i-a purtat noroc.

„Nu am prea multe comentarii. Totul a fost mai mult decât suficient. Ai cei mai frumoși ochi pe care i-am văzut până acum, la acest concurs!”, a mărturisit Carla’s Dreams.

“Cum, mă , să cânţi doina aşa de bine şi să vii să cânţi “Hero”? Ascultă de tati. Răspunsul meu e DA”, a fost reacţia Deliei.

În final, Medrea Giulia a primit patru de DA, din toată inima, din partea juriului.

“Nu mă întrerupe, că te plesnesc!” Ioan Iulian, un rapper atipic, pe scena "X Factor". “Te-ai băgat, m-a mânca... „Ai o nebunie frumoasă!” Casian Dohanov, un “roacker” asumat. “Surprinzător! Mama este profesoară de religie“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x