Antena Căutare

A început numărătoarea inversă! Horia Brenciu, despre concertul aniversar "My Way": "Am pregătit 100 de surprize"

Mai e foarte puţin până la concertul pe care Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band îl vor susţine la Sala Palatului, pe 26 și 27 septembrie, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Special pentru fanii săi, juratul X Factor va face un spectacol impresionant!

Mai e foarte puţin până la concertul pe care Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band îl vor susţine la Sala Palatului, pe 26 și 27 septembrie, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Special pentru fanii săi, juratul X Factor va face un spectacol impresionant!

Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band îţi aduc pe scena Sălii Palatului un show unic de muzică jazz - “MY WAY”. Acesta reprezintă un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea sa. Producţia reînvie glorioasa epocă a muzicii de swing, aducând în prim plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii şi, fără îndoială, în inima publicului.

1. Ce suprize ne vei pregati pentru cele doua concerte? Cele care pot fi spuse….
Am pregatit 100 de surprize cat pentru cei 100 de ani care au trecut de la nasterea lui Sinatra. Vreau sa surprind publicul cu fiecare moment, cu fiecare melodie. Aliatii mei sunt baletul, big band-ul, intreaga mea echipa si, evident, starurile invitate. Am gandit spectacolul asta astfel incat, chiar daca nu ai stii nimic de jazz si de piesele de swing, pe care o sa le performam, sa te indragostesti de ele la prima auditie. Si ca sa fiu si mai exact, prima surpriza pe care o vor simti cei 8000 de oameni care vor veni pe 26 si 27 septembrie la Sala Palatului va fi chiar in foyer. Un spectacol aniversar care se respecta isi incepe “pledoaria” inca de la intrare. V-am facut curiosi? Sfatul meu este sa nu veniti cu masina! Luati un taxi sau veniti pe jos… Bucurestiul e incantator in serile de toamna.

2. Cat va dura concertul si cat crezi ca vei slabi per concert? Sa nu mai punem la socoteala si repetitiile…
Cand vorbesti de swing si de big band, concertul nu trebuie sa depaseasca 2 ore jumatate. Buzele extrem de solicitate ale suflatorilor nu rezista o durata prea mare si daca treci peste un anumit timp, poti da rateuri muzicale. Cat despre starea mea corporala, ea va fi mereu… o provocare. De data asta, chiar au fost multe repetitii, dat fiind genul si stilul evenimentului. Pentru a da expresie si pentru a omogeniza 20 de oameni iti trebuie timp si munca. Cred ca si eu si colegii mei din orchestra vom slabi, in weekend-ul asta, impreuna, 40+ kilograme, exact cum ii zice ultimului nostru album!

3. Ai inceput vreo dieta speciala pentru X Factor?
Sigur. Am doua afise cu Banica. Unul e in camara si celalalt in frigider. De fiecare data cand vreau sa iau vreun aliment de acolo, ma sperii si trantesc usa.


4. Fetele tale iti calca pe urme in ceea ce priveste muzica?
Vreau si sper ca toate trei sa ma urmeze. Ar avea cel mai titrat antrenor la capitolul asta, nu-i asa? Deocamdata, cu ocazia acestui concert, la 100 de ani de la nasterea lui Sinatra si a lui Gica Petrescu, fac primul pas cu Maria, fiica mea mijlocie. Ea va urca pentru prima data pe scena Salii Palatului. Si nu pentru ca eu ii sunt tata, ci pur si simplu pentru ca vocea, piesa, zambetul, momentul, ei bine, toate i se potrivesc perfect.

”Pisi cea obraznică” a ajuns la UN MILION! Cocoon Kills, regele vizualizărilor pe Youtube... Horia Brenciu are un partener inedit de jurizare la X Factor: o pisică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x