Antena Căutare

A ridicat publicul în picioare și a înnebunit internauții! Florin Răduță, primele reacții după apariția la ”X Factor”

Seara trecută a fost incendiară la ”X Factor”, iar Florin Răduță, concurentul care a interpretat piesa ”It's a man's world”, a lui James Brown, a făcut furori pe rețelele de socializare, unde mii de fani i-au lăsat mesaje de încurajare.

Seara trecută a fost incendiară la ”X Factor”, iar Florin Răduță, concurentul care a interpretat piesa ”It's a man's world”, a lui James Brown, a făcut furori pe rețelele de socializare, unde mii de fani i-au lăsat mesaje de încurajare.

Impresionați de povestea lui de viață, tânărul fiind crescut de bunici după ce părinții lui au divorțat, dar și de interpretarea senzațională care a fost rezultatul talentului său și a orelor de canto, oameni din toate colțurile țării și de toate vârstele au ținut să-l felicite pe acesta, fapt ce l-a uimit pe tânăr.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele și sper că momentul a fost pe placul vostru, așa că vă rog să mă votați! Mă pregătesc intens pentru următoarea etapă, așa că votați. Dacă vreți. Vă mulțumesc”, a fost mesajul postat de concurentul de la ”X Factor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Răduță a cucerit juriul cu piesa pe care a interpretat-o, însă în spatele zâmbetului său se află o poveste de viață tristă. Încă din clasa întâi a fost crescut de bunică, deoarece părinții lui au divorțat. Mai mult de atât, și-a cunoscut tatăl la vârsta de 10 ani, căci a fost plecat la muncă în străinătate, iar mama lui are probleme de sănătate. În urmă cu doar câțiva ani, aceasta a suferit un accident de mașină, în urma căruia și-a revenit cu greu, dar a rămas cu anevrisme. Unul i s-a spart chiar când a născut-o pe sora lui și a fost operată de urgență, Florin fiind nevoit să-și dea acordul pentru intervenție.

Învăţaţi numele ăsta: FLORIN RĂDUŢĂ! "M-ai şocat". "Sunt KO". "Ai cea mai bună voce din România". Asta înseamnă X Factor

Ce ai pierdut vineri seară la X FACTOR! Jurații și prezentatorii, în lacrimi în fața unui concurent în scaun cu rotile!... FOTO! DELIA a renunțat la ținutele jucăușe pentru un OUTFIT cum vezi numai pe COVORUL ROȘU!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x