XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

A trecut de audițiile ”X Factor”, acum vrea să convingă și juriul ”iUmor”

 
+2 click pentru
galerie

La scurt timp după ce a scăpat de emoțiile de pe scena X Factor, o concurentă revine de această dată în fața juraților iUmor” pentru a dovedi și alte calități ale sale, duminică, de la ora 21.00, la Antena 1.

Sevi Iriș a dovedit că are o voce frumoasă și că este talentată la audițiile ”X Factor” unde a participat alături de alte patru fete, în trupa Random. Cele cinci au fost apreciate de juriu și au primit toate voturile pentru a trece în etapa următoare, iar acum, Sevi speră la un rezultat asemănător și la ”iUmor”.

Sevila Iriș va urca pe scenă, duminică, de această dată alături de Francesca Barbacariu. Cele două fete vor să îi impresioneze pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar nu cu vocea, ci cu o scenetă de teatru în care replicile sunt versuri din piesele românești din ultimii 20 de ani.

Ce părere vor avea cei trei jurați și dacă Sevi Iriș și Francesca Barbacariu vor reuși să le smulgă voturile, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”iUmor”, la Antena 1.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe