Antena Căutare

A umblat prin toată lumea, l-a întâlnit pe Prince și însuși Stevie Wonder a stat la masă să-l asculte! El e Marco, italianul care a făcut show la „X Factor”

Marco Viccaro Buccalone are 33 de ani și a venit tocmai din Italia pentru a demonstra că muzica este marea sa pasiune! Concurentul a făcut o mărturisire care i-a lăsat mască pe toți!

Cu chitara în mâini și cu o energie de milioane, italianul a făcut spectacol cu piesa "Get Lucky" a băieților de la Daft Punk. Iar varianta sa chiar a fost una de-a dreptul surprinzătoare!

Cine ar fi crezut că o asemenea melodie poate fi cântată și la chitară?! Pe lângă voce, Marco a mai impresionat juriul și cu dezvăluiri complet neașteptate!

„Am cântat în foarte multe locuri, am umblat prin toată lumea. Cel mai mult mi-a plăcut în America. La un moment dat, eram într-un bar și am văzut un bărbat de culoare stând retras într-un colț. Era Stevie Wonder. Asculta muzica pe care și prietenii mei o cântam”, a povestit concurentul de la „X Factor”, care a mai dezvăluit și faptul că l-a cunoscut pe celebrul Prince!

Show de hip-hop pe scena „X Factor”! Trupa S&B a făcut show cu o piesă compusă chiar de ei! Delia a trăit o surpriză... Moment de excepție pe scena „X Factor”! Raluca a cântat „Every breathe you take” în amintirea tatălui său, sperând că, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x