Antena Căutare

Abandonat la TREI zile după naștere, binecuvântat cu o voce DUMNEZEIASCĂ! Ștefan Bănică a plâns pentru prima dată la TV

Viața nu e întotdeauna dreaptă, dar soarele reușește să răsară chiar și atunci când te aștepți mai puțin. Povestea lui Rafaelo Varga e scrisă cu dezamăgiri, întrebări și lacrimi. Chiar și din partea lui Ștefan Bănică

Viața nu e întotdeauna dreaptă, dar soarele reușește să răsară chiar și atunci când te aștepți mai puțin. Povestea lui Rafaelo Varga e scrisă cu dezamăgiri, întrebări și lacrimi. Chiar și din partea lui Ștefan Bănică.

Rafaelo are 16 ani. Când l-a născut și, mai apoi, abandonat, mama lui avea 14 ani. Nu o știe, dar și-o imaginează. Casa de copii i-a devenit un loc cald, iar oamenii de-acolo au ținut loc, rând pe rând, de mamă și tată.

Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume”. Cuvintele puștiului îți umezesc ochii, indiferent cât de puternic te crezi.

Întotdeauna am să mă întreb cum e să ai un tată, cum e să ai un sprijin în viața ta, cum e să primești sfaturi de la părinți. Ei n-au vrut să fie lângă mine, să fiu în viața lor. M-au aruncat la un coș de gunoi”, spune Rafaelo, cu glas tremurat.

A venit la X Factor pentru a-și schimba destinul. Știe că undeva, acolo Sus, cineva are și pentru el ceva bun pregătit. Se emoționează atunci când se vede în fața sutelor de oameni din sală și, mai ales, a celor trei jurați.

Ștefan Bănică îl îmbărbătează, iar băiatul necăjit din Satu Mare avea să-l răsplătească în cel mai frumos mod cu putință. ”Cum am ajuns să te iubesc”, melodia cântată de tatăl lui Ștefan n-are cum să nu-l miște.

Lacrimile se scurg ușor pe obrazul juratului X Factor, în sală emoțiile sunt și mai mari, iar pe scenă e Rafaelo, un copil sensibil, cu o voce caldă, care-și dorește un final fericit pentru o poveste tristă.

EMOȚIONANT! Monica Sannino și-a cunoscut mama, la Acces Direct! Ce i-a transmis femeii care a abandonat-o!... GRASU' XXL a venit la X Factor! E ”HAPPY” că i-a făcut pe toți să râdă! "Mi se spune des că am voce de FATĂ"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x