Antena Căutare

Adrian Cristian ar da un inel. Si noi orice, doar sa taca!

Un elefant se legana... Ne-a venit in minte cantecelul, ca doar suntem la X Factor, unde totul este posibil

Un elefant se legana... Ne-a venit in minte cantecelul, ca doar suntem la X Factor, unde totul este posibil. Sa depasim momentul si sa trecem la lucruri serioase. Adrian Cristian este din Bucuresti, de jumatate de an, somer. A venit la cel mai tare show de descoperit talente din Romania pentru ca detine puterea X: vrea, stie si poate. Sau cel putin asta spune!

Incurca intrarea in scena, dar e doar un detaliu, el sa fie sanatos si sa aiba o voce de aur, ca nici nu mai conteaza. Cu tricouas alb, camasa albastru intens, pantaloni si pantofiori negri vrea sa impresioneze audienta si pe Bittman in special. Piesa aleasa: Holograf- Ti-am dat un inel. I-am da noi ce si-ar dori, doar sa taca!

Lumea se ridica in picioare, dar nu neaparat de placere. Are energie, canta si chiar "da ture pe scena". Ciudat... Ei, asta e, omul a incercat macar. La final, trei de NU. La revedere!

Andrei Ciobanu a primit dezlegare de la Cheloo. Si merge mai departe... Cheloo a vrut sa faca baie de multime! S-a ales cu umarul sarit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x