Antena Căutare

Alex Plângu, concurent X Factor, a fost una dintre victimile incendiului de la Colectiv. "Simţeam flăcările pe mine"

Iubeşte muzica, o cântă, o ascultă, o trăieşte. Aşa îl putem descrie rapid pe Alex Plângu, concurent X Factor, cel care a mers vineri seară, cu iubita lui şi încă o prietenă, în clubul Colectiv. S-au filmat în timp ce dansau şi râdeau. La câteva minute după, alergau după viaţă, cu mirosul morţii în spate

Iubeşte muzica, o cântă, o ascultă, o trăieşte. Aşa îl putem descrie rapid pe Alex Plângu, concurent X Factor, cel care a mers vineri seară, cu iubita lui şi încă o prietenă, în clubul Colectiv.

S-au filmat în timp ce dansau şi râdeau. La câteva minute după, alergau după viaţă, cu mirosul morţii în spate.

Clubul a ars din cauza unor artificii care au prins un stâlp acoperit cu burete. Din acel moment, timpul a fost dat pe repede înainte. Pe mult prea repede înainte. Flăcările înghiţeau totul în jur, iar glasurile de frică se stingeau uşor.

Pe singura ieşire din clubul Colectiv, pe singura uşă către viaţă, Alex Plângu reuşea să fugă de moarte. "Eram bucuroşi, dansam, era o petrecere cu oameni buni", rememorează Alex momentele care nu prevesteau nimic din ce urma să se întâmple.

"Am luat-o de mână pe prietena mea. Am reuşit să o salvez. Eu am căzut, oamenii veneau peste mine, simţeam flăcările pe spate, dar am reuşit să mă ridic şi să ies. Lumea îmi întindea mână, urlau de durere toţi în jurul meu şi mă rugau să-i ajut să trăiască. N-am putut", spune, de pe patul de spital, cu rănile bandajate, Alex.

Acasă, mama lui se uita la X Factor, emisiunea la care Alex urma să participe. Momentul în care tânărul face ce iubeşte mai mult în faţa juraţilor, cântă din suflet şi inimă, va putea fi văzut la Antena 1, vinerea viitoare, de la 20:30.

"Cânţi ca o mireasă părăsită". Bianca Istrate, cu muzica nu prea se poate! O prestaţie ce l-a făcut pe Dani să... Povestea dramatică a Lucianei Răducanu, concurentă X Factor. Soţul ei, victimă a incendiului din Colectiv: "Fata no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x