Antena Căutare

Alexandra Crişan, fata care a bulversat o ţară întreagă! "Lacrimile nu mi-au dat pace. A fost sublim!"

Pe scena X Factor întâlnim voci extraordinare, talente deosebite, oameni sensibili, frumoşi, dar şi poveşti emoţionante. Este şi cazul Alexandrei Crişan, o concurentă care a impresionat mii de oameni.

Pe scena X Factor întâlnim voci extraordinare, talente deosebite, oameni sensibili, frumoşi, dar şi poveşti emoţionante. Este şi cazul Alexandrei Crişan, o concurentă care a impresionat mii de oameni.

Muzica înseamnă totul pentru ea. Mereu şi-a dorit să devină artistă, dar viaţa i-a dat o lovitură grea. Când avea 13 ani, tatăl său a decedat. A plecat în altă lume, una mai bună... “Am dorit să urmez un vis de-al lui. Şi-a dorit ca eu şi sora mea să devenim notari”, povesteşte concurenta. Citeşte AICI întreaga sa poveste!

După ce a văzut-o toată România la X Factor, Alexandra a primit sute de mesaje cu felicitări din partea prietenilor, dar şi a necunoscuţilor. Atunci când a păşit în faţa juraţilor, a ales să-şi expună sentimentele, iar asta i-a făcut să o îndrăgească imediat. "Toţi m-aţi felicitat, majoritatea mi-au spus că i-am făcut să plângă. Trebuie să recunosc: acum eu sunt cea care plânge! M-aţi emoţionat teribil! Vă mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-aţi spus", a scris Alexandra pe pagina personală de Facebook.

"Primele acorduri şi n-am mai văzut nimic! Lacrimile nu mi-au dat pace. A fost sublim!", i-a transmis o admiratoare.

Felicitări, Alexandra! Ne-ai cucerit!

Rafaelo Varga iubește muzica si pe Andreea Berecleanu. A învățat să se exprime corect de la Observator... Detalii picante din viaţa lui Alex Maţaev, finalistul X Factor! "Am patru mari iubiri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x