Antena Căutare

Alexandru Maxim sau cum "se da cu tunul intr-un nou brand"

Maxim Alexandru Ionut Incepand cu el se va scrie un nou capitol in muzica: “am venit la X Factor sa dau cu tunul! Intr-un nou brand!” Se revendica de la Brian McNight, Stevie Wonder, R Kelley si, de ce nu, Dan Bittman. Il idolatrizeaza si s-ar visa in “postura de Dan Bittman”! Cu asa zester grea, e musai sa tintesca sus. Vrea sa aduca Romania la un ”stadiu inalt” in muzica. Cum? Prin munca si perseverenta.

Maxim Alexandru Ionut

Incepand cu el se va scrie un nou capitol in muzica: “am venit la X Factor sa dau cu tunul! Intr-un nou brand!” Se revendica de la Brian McNight, Stevie Wonder, R. Kelley si, de ce nu, Dan Bittman. Il idolatrizeaza si s-ar visa in “postura de Dan Bittman”!

Cu asa zestre grea, e musai sa tintesca sus. Vrea sa aduca Romania la un ”stadiu inalt” in muzica. Cum? Prin munca si perseverenta. O spune sprijinit intr-un…tun.

Inalt ca bradul, cu pantalonii scurti, cu camasa in carouri si cu discursul pregatit, intra pe scena.

“Sunt foarte onorat pentru a ma afla in fata a trei jurati cu experienta in show-biz!”. Rostit solemn. Cu un aer martial. I-a facut pe jurati sa indrepte spatele, sa priveasca muti pe tanarul orator. “Calmeaza-te, relaxeaza-te, vorbeste simplu…”, il sfatuieste Cheloo.

Oare canta la fel de bine precum vorbeste? Sau la fel de bine precum pescuieste? “Pasiunea barbatilor plictisiti de ce au acasa si care evadeaza pe balta pentru a se imbata”, conchide Cheloo....Si totusi....

"Feeling good" de la Michel Bubble

De la doi metri inaltime, “…and I am feeling good” suna bine. Usor demonstrativ. Dar traieste melodia. Se misca in ritmul muzicii "in stil contemporan", ridica sala, o face pe jurata sa danseze!

In opinia lui Cheloo aceasta piesa "ar trebui sa zbarleasca parul pe spatele femeilor gravide. Trebuie sa verse o lacrima. Plus ca ai venit imbracat ca de pe balta. Ce facem?”

Ii respecta aprecierile juratului, si, "in numele crapului, al somnului si al sfantului salau", pescuieste trei DA-uri!

Directia BOOTCAMP!

Nu-i e frica de Bau Bau… si bine face!... Alin Rusu a fost un “extraterestru” cu Puccini, Bernice joaca la profesionisti cu Bocelli!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x