XFactor

MARȚI, VINERI (23, 26 OCTOMBRIE) | ora 20.00

"Always" în top şi trăind viaţa ca adevărate rockstaruri! Au rămas trei, au îmbătrânit şi au ajuns la al paisprezecelea album. “This House Is Not For Sale”, piesa care arată că "they are still here for us"

 

 Anii au trecut şi peste ei, cum altfel?! Cântă împreună de 33 de ani, au scos hituri care au rămas în istorie şi albume care s-au vândut în milioane de exemplare. Piese ca “Always” sau “It’s My Life” îţi fac pielea de găină si te ridică imediat de pe scaun. Acum, băieţii, patru la număr, se pregătesc să lanseze un nou album. Al paisprezecelea…

Jon nu mai are pletele blonde care îi zburau în vânt, costumele de piele sunt istorie, energia s-a cam dus, dar vocea pare mai “strong” ca niciodată. Richie Sambora a părăsit trupa în urmă cu doi ani, dar băieţii şi-au văzut liniştiţi de treabă. L-au înlocuit cu Philip Xenidis, un chitarist de excepţie. Tico Torres şi David Bryan au rămas la datorie: tobe şi pian.

Să nu credeţi că le-a trecut prin cap să renunţe! Nici gând de aşa ceva. Băieţii se pregătesc de lansarea unui nou album: „This House Is Not For Sale”, sub egida Island Records. Pe 12 august au scos şi clipul piesei cu acelaşi nume... 
Anterior, trupa a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album - ”Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

”Albumul "Burning Bridges" a achitat o obligație către Mercury Records. După 32 de ani, încheiem colaborarea. Aceasta este marea știre. Dacă ascultați piesa ”Burning Bridges”, înțelegeți exact ce s-a întâmplat”, declara Jon Bon Jovi în 2015.
Cu versuri precum: ”După 30 de ani de loialitate, ei te lasă să-ți sapi singur groapa”, ”Acum poate veți învăța să cântați cu noi / Vă vom da jumătate din câștiguri” și ”Sper că muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad”, mesajul trupei a fost transmis fără perdea, cât se poate de acid și tranșant.
La un an de la întreruperea colaborării cu Mercury , subiectul nu a fost încă stins. El va fi abordat, se pare, și pe noul album "This House Is Not For Sale", Jon Bon Jovi explicând într-un interviu ce anume a stat la baza compunerii noilor piese.

"Acest album vorbește despre integritatea noastră. Integritatea contează și suntem într-un punct al carierei în care nu mai avem nimic de demonstrat. Anumite piese au puțin mai mult din atitudinea ”am fost nedreptățit și acum îți port pică”, dar asta e ok în acest moment."

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe