XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

”Am fost pe un vas care s-a scufundat". Sergiu Cojocaru a naufragiat la X Factor: "Dacă mor, măcar să mor cântând!"

 

După o lungă perioadă în care a lucrat pe vase de croazieră ca stilist, bucătar și cântăreț, starea de sănătate precară a tatălui său l-a determinat pe Sergiu Cojocaru să revină acasă.

De atunci, tânărul de 30 de ani din Chișinău tine morțiș să își găsească drumul în muzică. ”Am fost pe un vas care s-a scufundat, în Santorini s-a lovit de o stâncă. Dacă mor, măcar să mor cântând!”, a mărturisit Sergiu.

Stilul său însă nu a fost chiar pe placul juraților. ”La 30 de ani, de ce vrei tu să fii <oldies but goldies> înainte de vreme?”, l-a întrebat Delia dezamăgită. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe