Antena Căutare

"Am un prieten pe care-l cheamă "Cinci lei" și unul "Doi bani". Lilian Dobândă a urcat pe scena X Factor, i-a făcut pe jurați să râdă și i-a lăsat mască: "Mi-a plăcut că ai avut bobițe în pantaloni și ai venit cu piesa ta"

Este din Chișinău, dar lucrează în Londra, unde s-a angajat la un restaurant, de 8 luni. Lilian Dobândă i-a vrăjit pe cei patru jurați cu o melodie compusă de el, o alegere care i-a adus aprecierea lui Ștefan Bănică jr.

Este din Chișinău, dar lucrează în Londra, unde s-a angajat la un restaurant, de 8 luni. Lilian Dobândă i-a vrăjit pe cei patru jurați cu o melodie compusă de el, o alegere care i-a adus aprecierea lui Ștefan Bănică jr.

"Am venit anul acesta la X Factor pentru că e ediția a VII-a. Eu iubesc cifra 7, e o cifră norocoasă pentru mine, poate îmi va schimba viața.

Prefer să nu fiu trist, să gândesc pozitiv și că, într-o bună zi, voi ajunge acolo unde-mi doresc. Prefer să comunic cu oamenii, să zâmbesc cât mai mult", mărturisește tânărul.

Juraţii au fost încântaţi de momentul lui: ”E clar că eşti influenţat de Carla's, dar mi-ai plăcut foarte mult că ai avut bobițe în pantaloni şi ai venit cu piesa ta, deşi, la vocea pe care o ai, ai fi putut să cânţi orice melodie care este la modă, în engleză. Eşti un concurent care merită toată atenţia", i-a mărturisit Ştefan Bănică.

"Sper că nu se înregistrează ce vorbim acum. Am venit la plesneală". Marilena Botiș, concurenta care i-a luat ... "Colega mea și cu Pupsi cred că au făcut abuz". Ştefan Bănică, inițiat în tainele Instagramului de miloasa Del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x