Antena Căutare

"Am zis că merg să iau două pâini. Doar tatăl meu ştie că sunt aici, dar el este sus". Mihai Lorin, atitudine, determinare și mult talent. Jurata Delia a fost în picioare

Mihai Lorin Stănescu are 24 de ani şi este din Târgovişte. Deşi povestea sa de viaţă nu este una fericită, băiatul se luptă să ajungă un nume şi nu renunţă nicio clipă la visul său.

Mihai Lorin Stănescu are 24 de ani şi este din Târgovişte. Deşi povestea sa de viaţă nu este una fericită, băiatul se luptă să ajungă un nume şi nu renunţă nicio clipă la visul său.

"Am rămas fără tată de la 13 ani, mama mea este pensionată pe caz de boală. Eu ştiu ce înseamnă să nu ai, însă am învăţat că sărăcia nu este o scuză pentru educaţie şi evoluţie şi atunci nu am de ce să mă plâng niciodată. Nu este o ruşine să nu ai, este o ruşine să nu vrei să îţi depăşeşti condiţia", povesteşte acesta.

Susţinut de prietenul său, Florin Răduță, câştigătorul de anul trecut, Mihai a intrat pe scenă pregătit. Cum a ajuns la "X Factor"? "Nu ştie nimeni că am venit. Am zis că merg să iau două pâini. Doar tatăl meu ştie, dar el este sus", a mărturisit acesta.

Momentul său din această seară s-a bazat foarte mult pe coregrafie şi muzică, deopotrivă. "I Feel Good", de la James Brown, este piesa pentru care a optat. În sfârşit visul lui Horia s-a îndeplinit!

Iar jurizarea a fost fără cusur. "Oamenii ăştia te aplauda pentru că ai avut curaj să faci show. Un singur lucru ţi-aş recomanda: mult mai mult curaj!, a fost sfatul lui Ştefan Bănica. "Cel mai complex act artistic din această seară", a fost reacţia lui Carla's Dreams

Patru de DA, pe linie, din tot sufletul!

"Eşti ilegal de frumoasă, Delia". Gherman Florin a dat uniforma de poliţist, pe ținuta de cântăreţ. "A fo... Răzvan şi Alecu, singurii concurenţi care au primit cinci de DA din partea juriului. Au adus emoţia în platoul "X F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x