XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

"Am zis că merg să iau două pâini. Doar tatăl meu ştie că sunt aici, dar el este sus". Mihai Lorin, atitudine, determinare și mult talent. Jurata Delia a fost în picioare

 

Mihai Lorin Stănescu are 24 de ani şi este din Târgovişte. Deşi povestea sa de viaţă nu este una fericită, băiatul se luptă să ajungă un nume şi nu renunţă nicio clipă la visul său.

"Am rămas fără tată de la 13 ani, mama mea este pensionată pe caz de boală. Eu ştiu ce înseamnă să nu ai, însă am învăţat că sărăcia nu este o scuză pentru educaţie şi evoluţie şi atunci nu am de ce să mă plâng niciodată. Nu este o ruşine să nu ai, este o ruşine să nu vrei să îţi depăşeşti condiţia", povesteşte acesta.

Susţinut de prietenul său, Florin Răduță, câştigătorul de anul trecut, Mihai a intrat pe scenă pregătit. Cum a ajuns la "X Factor"? "Nu ştie nimeni că am venit. Am zis că merg să iau două pâini. Doar tatăl meu ştie, dar el este sus", a mărturisit acesta.

Momentul său din această seară s-a bazat foarte mult pe coregrafie şi muzică, deopotrivă.  "I Feel Good", de la James Brown, este piesa pentru care a optat. În sfârşit visul lui Horia s-a îndeplinit!

Iar jurizarea a fost fără cusur. "Oamenii ăştia te aplauda pentru că ai avut curaj să faci show. Un singur lucru ţi-aş recomanda: mult mai mult curaj!, a fost sfatul lui Ştefan Bănica. "Cel mai complex act artistic din această seară", a fost reacţia lui Carla's Dreams

Patru de DA, pe linie, din tot sufletul!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI