Antena Căutare

Amir Arafat i-a furat inima Deliei! A făcut-o să se descalţe şi să danseze alături de el! "Îmi vine să-l iau acasă"

Era cât pe ce să facă şpagatul la intrarea pe scenă, în faţa celor trei juraţi, dar se pare că asta i-a purtat noroc. Amir Arafat a reuşit să facă spectacol la X Factor şi a smuls sute de aplauze.

Era cât pe ce să facă şpagatul la intrarea pe scenă, în faţa celor trei juraţi, dar se pare că asta i-a purtat noroc. Amir Arafat a reuşit să facă spectacol la X Factor şi a smuls sute de aplauze.

Are un nume pe care cu greu îl înţelegi, iar de scris nici nu mai poate fi vorba, dar asta îl face tare simpatic. Amir e jumătate român, jumătate palestinian şi iubeşte muzica. Şi-a făcut singur costumaţia pentru ziua audiţiilor şi e pregătit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Să dăm drumul la show! Cu câteva mişcări ciudate, puţină timiditate şi o voce specială, impresionează cu super piesa "Purple rain", a lui Prince.

Juraţii vor să vadă mai mult din partea lui Amir şi mai cer o melodie. De data asta, e vorba de Tarkan - Dudu. Şi începe spectacolul! Delia nu se poate abţine, se descalţă şi începe să danseze alături de el. Mmmm, ritmurile turceşti ridică publicul în picioare...

Ştefan Bănică şi Delia sunt pe aceeaşi lungime de undă. "Îmi vine să îl iau acasă şi îl vreau şi în echipa mea", spune frumoasa jurată. "La Tarkan ţi-am văzut adevărata culoare a vocii, dar pentru că m-ai întrerupt de fiecare dată când am vrut să vorbesc, îţi dau un NU", i-a spus Horia Brenciu. Chiar şi aşa, Amir merge în etapa următoareeee!

Buburuza simpatică de la Tip Top Minitop a încins atmosfera cu vocea ei... și un joc de fotbal!... „Cânți ca un SUPERSTAR!” „Fata cu pianul” A AJUNS la sufletul TUTUROR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x