Antena Căutare

Andrei Horjea a demonstrat la „X Factor” că are șanse să ajungă un star! „Am știut că viața mea va începe de acolo”

Andi Horja a venit în sezonul 9 al emisiunii „X Factor” pentru a demonstrat tuturor faptul că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un cântăreț celebru.

Andrei Horjea a demonstrat la „X Factor” că are șanse să ajungă un star! „Am știut că viața mea va începe de acolo” Galerie
Andrei Horja, concurent în sezonul 9 al emisiunii „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

În vârstă de 24 de ani, tânărul Andi Horjea a venit împreună cu partenera sa și a dezvăluit că are ceva emoții. Marea dorință a lui este să demonstreze tuturor, în sezonul 9X Factor”, că are talent muzical, dar și multe șanse să devină un cântăreț cunoscut.

Andrei Horjea e tânărul care i-a surprins pe jurații X Factor

„Am descoperit că știu să cânt în momentul în care tatăl meu m-a pus lângă chitară și eu am început să fredonez niște melodii. Și m-am îndrăgostit de tot ce înseamnă muzică sau instrument, așa am știut că viața mea va începe de acolo”, a mărturisit concurentul, dornic să facă senzație.

citește și: Vasi Bistrae a venit pentru a patra oară la „X Factor”! Ștefan Bănică: „Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena”

Emoțiile au fost și mai mari în cazul său, având în vedere că cel mai exigent profesor de muzică i-a fost chiar tatăl, un cunoscut basist, care i-a explicat în nenumărate rânduri că lumea artiștilor e una grea și că își dorește ca fiul său nu se chinuie precum a făcut-o el. În plus, pe lângă lecțiile de teorie muzicală, părintele a dat dovadă de multă severitate, în dorința sa de a-l face pe Andrei Horjea să știe ce înseamnă muzica, dar cu adevărat.

„Tata e prea sincer, exagerat de sincer, uneori e enervant”, a explicat tânărul, dornic să arate la „X Factor” că are totuși și talent, dar și cunoștințe în domeniul muzical.

Andrei Horjea a interpretat piesa „Breathe Easy” a celebrei trupa Blue și a reușit s-o emoționeze pe iubita sa până la lacrimi. Totuși, juriul „X Factor” a avut și critici la adresa tânărului.

citește și: Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

„Eu dacă aș fi fost taică-tu m-aș fi enervat foarte tare în seara asta. Și nu știu de ce ai ales piesa asta”, a dezvăluit Delia.

„Îl cunosc pe tatăl tău și cred că el vrea să vadă cea mai bună variantă a ta. Eu am încredere în tine, văd în tine un potențial și răspunsul meu este da”, a mărturisit Ștefan Bănică tânărului care a primit trei voturi și a reușit astfel să meargă mai departe, în competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Alina Dincă e concurenta de la „X Factor” care a născut discuții aprinse între Delia și Florin Ristei: „Îmi e ciudă”... Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x