Antena Căutare

Andrei Leonte își sună fanele

Stii senzatia aia cand ii dai unui baiat numarul de telefon si astepti sa te sune? In noua sa piesa, Andrei Leonte le promite fanelor ca dorinta li se va implini si vor fi primi apelul dorit

Stii senzatia aia cand ii dai unui baiat numarul de telefon si astepti sa te sune? In noua sa piesa, Andrei Leonte le promite fanelor ca dorinta li se va implini si vor fi primi apelul dorit.

Piesa a fost lansata in noaptea Sfantului Nicolae, reusind sa stranga in doar cateva ore 20.000 de vizualizari.

„Sarbatorile de iarna au inceput  frumos pentru mine, cu o piesa vesela si plina de culoare! Iar videoclipul  este cadoul meu de Mos Nicolae pentru toti prietenii mei!”, ne-a spus Andrei.

Piesa care este un nou proiect realizat impreuna cu casa de productie Roton, a fost lansata direct cu videoclip. Muzica este semnata de Deepside Deejays, versurile ii apartin lui Dragos Chircu iar scenariul scris chiar de Andrei a fost adus la viata de regizorul Vlad Glica si DOP-ul Alexandru Popescu.

„Te sun eu e un slagar…sau cel putin sper ca va fi! E diferita fata de ce este acum pe piata dar in acelasi timp ai impresia ca ai ascultat-o de multe ori si ca o stii de ani de zile. Iti intra instantaneu in minte si acolo ramane”, declara artistul.

Oana și Alexandrina, în „duet” la bucătărie... Concurenţii de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x