Antena Căutare

Andrei Leonte, sub acoperire, pe scena X Factor! – „Mi-a schimbat viata! X Factor te pune pe harta! Dintr-un nimeni esti "ala de a castigat X Factor”

Cu ochelari de soare, o sapca ce ii acoperea figura si o camasa incerta, Andrei Leonte a urcat pe scena X Factor. Din nou in auditii. A trecut de Razvan si Dani si s-a prezentat in fata juratilor sub pseudonimul Leon Theodor. Nu a scapat de ochiul juratei – „ti-as da un sfat. Mai putine accesorii, o sa iti fie greu sa canti!”

Galerie
Dintr-un nimeni, X Factor te face ''ala de a castigat X Factor"! Iti schimba viata!


Cu ochelari de soare, o sapca ce ii acoperea figura si o camasa incerta, Andrei Leonte a urcat pe scena X Factor. Din nou in auditii.

A trecut de Razvan si Dani si s-a prezentat in fata juratilor sub pseudonimul Leon Theodor. Nu a scapat de ochiul juratei – „ti-as da un sfat. Mai putine accesorii, o sa iti fie greu sa canti!”

„Cu o melodie mai putin cunoscuta, in limba romana”, ar vrea sa ii impresioneze.

„Mai vreau o inima sa bata stereo / Sa bata cu ecou / Sa te iubesc din nou/ Vreau o inima sa bata pentru noi/ Eu te iubesc cat doi!”

Din acest punct a devenit evident cine era de fapt in fata juratilor! Castigatorul sezonului trecut X Factor!


Si cum e, tie chiar ti s-a schimbat viata?

Da! M-a pus pe harta! Dintr-un nimeni te face „ala de a castigat X Factor!” Sunt concerte, am inregistrari, multa treaba de studio. Si sper sa nu se termine!

Primele lucruri pe care si le-a cumparat din bani au fost o chitara si haine.

„Hai ca ii vine sotului!”

Ca orice lucru atins de o vedeta si camasa cu care a intrat pe scena Andrei devine motiv de agitatie in public. Jurata Delia o scoate la licitatie! Pentru fete, evident!

Priveste lumea prin ochelari cu dioptrii de +19 si o vede roz intens! Ea i-a smuls lui Cheloo o replica emotionanta!... Duminica viitoare, la X Factor: concurentii intra in BOOTCAMP, unde nu e loc de greseli!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x