Antena Căutare

Andrei Raetchi, un concurent imposibil. Imposibil de dat afara

Cum era povestea cu Fat-Frumos, care atat de bine, incat si Zmeul fugea de el? Nu stam sa ne gandim prea mult, ca avem "un subiect" de analizat, chiar in fata noastra

Cum era povestea cu Fat-Frumos, care arata atat de bine, incat si Zmeul fugea de el? Nu stam sa ne gandim prea mult, ca avem "un subiect" de analizat, chiar in fata noastra.

Andrei Raetchi, "de fel", din Chisinau. Poate fi oricand introdus in "calupul" cu frumusei sau cel cu abdonemene, ca doar... arata intr-un mare fel!!! Descrierea in trei cuvinte ar fi cam asa: privire seducatoare, trupsor bine lucrat si atitudine de "Don Juan". Ne avantam in prea multe povesti si nu mai intelegem nici noi!

Sa revenim la concurentul nostru. Andrei considera ca "look-ul este foarte important pentru un concurent X Factor, ii place cum arata, dar este... modest!". Munceste mult la sala, "se bate cu sacul de box" si "poate fi rau cateodata"...

E pregatit si moral si sufleteste pentru cel mai tare show de talent din Romania. Freza e facuta, pantalonii sunt rosii, iar bluza neagra "are vedere la piept".

Scena a e lui! Juratii il intreaba "lucruri serioase" si afla ca joaca fotbal. Hop, apar in peisaj Razvan si Dani, care paseaza o minge spre Delia. La cererea publicului, este prezentat si fratele mai mic, care, de ce sa nu recunoastem, arata la fel de bine. Detalii si pierdem vremea!

Andrei incepe sa cante: Shontelle- Impossible. Wowww... Ridica toata sala in picioare. Delia are zambetul pe buze. Bittman da din cap, incuranjandu-l. Transmite o senzatie de bine, un sentiment plin de optimism.

Momentul decisiv nu e greu deloc: Delia ii arunca mingea pe care scria "DA". Bittman e de acord, iar Cheloo ne da concluzia: "E un concurent imposibil. Imposibil de dat afara".

Bogdanel ar fi vrut tot mai sus, dar Bittman il trimite la inmormantari... Cu un functionar ANAF nu se pune nimeni! Nici macar juriul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x