Antena Căutare

Brenciu și-a pus cele mai bune trupe față-n față! Două dueluri pentru marele premiu X Factor!

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă.

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

„Și anul acesta, mi-am propus să mă distrez, să nu fiu încrâncenat ca jurat. Niciodată nu s-a câștigat <X Factor> cu un grup, dar până acum am câștigat cu oameni care au venit din America, cu femei, cu bărbați, adică totul e deschis succesului. Mi-aș dori ca toate grupurile să se gândească la câștigătorul de anul trecut, la Jeremy Ragsdale și la experiența sa”, a spus Horia Brenciu, juratul care a câștigat marele premiu de anul trecut.

Până acolo mai e un drum lung și mai întâi vor fi duelurile. Brenciu a decis ca Angels să se confrunte cu Diamonds, în vreme Andreea și Bișu vor să îi elimine pe cei de la Vox.

Patru voci strălucitoare precum diamantele. Finalul serii este incandescent după un „Perdono” perfect!... Nicoleta Nucă face dezvăluirea momentului! Cine este noul său iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x