Antena Căutare

"Artileria grea" a "tras" la Delia!!!

Delia a avut trupă dificilă - cu "ea este Dana", cu Maţaev, cu Dima, cu Americanca. Să nu mai vorbim de Paolo ori Andreea - cea frumos îmbrăcată...Unii au plâns, alţii au băgat Bisbal. "Ave Maria"!!!!

Delia a avut trupă dificilă - cu "ea este Dana", cu Maţaev, cu Dima, cu Americanca. Să nu mai vorbim de Paolo ori Andreea - cea frumos îmbrăcată...Unii au plâns, alţii au băgat Bisbal. "Ave Maria"!!!!

Delia a avut viaţă grea, pentru că la ea în curte s-au adunat toţi şmecerii cu ştaif şi voce, vreo 18 la număr - calificaţii la + 20. Andreea a venit aşa cum ne-a obişnuit, adică frumos îmbrăcată. A cântat un "Allelujah" şi s-a descurcat de minune, arătând că nu numai haina-l face pe om, ci şi vocea. Alex Maţaev a recunoscut că este emoţionat, dar cine nu este când ajunge în această fază. S-a cântat şi Depeche Mode, doar suntem la plus 20, nu? A venit şi nea Ristei, fost "Amicii", cu "Aerosmith". Beyonce. Şi Paolo, italianul, cu piesa Caruso. "Simplu. Dacă nu iau, plec din ţară. Ma duc la X Factor Germania. Dacă nu mă descurc nici acolo, mă fac bucătar. Dacă nici asta nu iese"...zice el...De după uşă se aude muzică frumosă, Robbie Williams, Lara Fabian.

Hop, apare şi Dima. "Am emoţii, dar le ţin pentru mine", glăsuieşte. Se ajunge la David Bisbal, cu tot cu "sărmăluţele" sale din cap. "Ave Maria". Dima are şi dansul în sânge. Se poartă spanish...Şi Tina Turner. Oana recunoaşte că e fan Adele. "Şi ea e la fel de plinuţă ca mine!", zice, precizând că britanica a reuşit în muzică. De ce n-ar putea şi ea? Toţi fac o promisiune. Dacă scapă, piscină scrie pe ei..Prind bilete şi aşa, îmbrăcaţi, onorează pariul.

O duzină reuşeşte să treacă. E şi "Dana, colega mea" şi Andreea şi Oana şi Maţaev şi Dima şi Paolo. Adică toată lumea bună. O să avem parte de show de show!!!

"Bittman ne-a făcut sufletul terci!"... "Mă, da Cheloo e rău de rău!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x