Antena Căutare

"Aș vrea zăpadă de trei metri, o cazemată, kilometri". Delia, luată la rost de fani! Râzi cu lacrimi: "Să-ți fie rușine. Ai vrut cazemată și ai zburat în țările calde"

Hmmm, fanii ţin să o contrazică pe Delia? Păi, cum să-şi permită aşa ceva? Vrei zăpadă şi apoi fugi din ţară? Şi nu oriunde. La căldurica, soare, plajă.

Hmmm, fanii ţin să o contrazică pe Delia? Păi, cum să-şi permită aşa ceva? Vrei zăpadă şi apoi fugi din ţară? Şi nu oriunde. La căldurica, soare, plajă.

Delia a stârnit hohote de râs după ce a postat un colaj amuzant cu versurile din ultimele sale două piese, de care ne leagă atâtea... Mai ales zăpadă!

Şi nu glumim. Fanii au ascultat versurile, s-au bucurat, dar situaţia a devenit prea grea. Chiar şi aşa, romanul face haz de necac, că doar atât îi mai rămâne.

Fanii artistei sunt oameni cu imaginaţie şi doar atât le-a trebuit. Au râs şi au lăsat cele mai tari mesaje la postarea Delia de pe Facebook: "Deliaaaa să-ți fie rușine :(... avem 3 m de zăpadă din cauza ta!", "Bine că ai vrut zăpada de 3 metri şi acum eşti în "ţările calde", "Delia cere şi grămezi de bani pt toţi care nu au", "Vrăjitoareeee! Huuoooo!"

Florin Ristei, harnic la început de an! Câştigătorul "X Factor" a lansat piesă nouă împreună cu What's UP - &q... Doamne, ce frumusețe are Ștefan Bănică Jr acasă! Femeia pe care o iubește e cu 17 ani mai tânără!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x