Antena Căutare

Asta e chiar ultimul loc în care te-ai fi aşteptat să îl vezi pe Dani Oţil!

Cutreieră munţii şi locuri greu accesibile cu motorul, în cadrul concursurilor şi antrenamentelor de enduro. În plus, e mare fan al sporturilor pe apă, aşa că pe Dani Oţil te poţi aştepta să-l întâlneşti aproape oriunde. Clujenii însă, au avut parte de o surpriză de zile mari când l-au întâlnit pe matinal la... tramvai!

Cutreieră munţii şi locuri greu accesibile cu motorul, în cadrul concursurilor şi antrenamentelor de enduro. În plus, e mare fan al sporturilor pe apă, aşa că pe Dani Oţil te poţi aştepta să-l întâlneşti aproape oriunde. Clujenii însă au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când, în urmă cu 2 zile, l-au zărit pe haiosul matinal în locul vatmanului, pe linia unui tramvai din oraş.

Totul s-a întâmplat în cadrul preselecţiilor X Factor de la Cluj, acolo unde cei doi prezentatori ai supershow-ului caută următorul superstar al României.

Cum anul acesta, X Factor înseamnă <<mai mult decât voce>>, Răzvan şi Dani caută concurenţi în cele mai diverse locuri. Astăzi, caravana X Factor se află la Iaşi, la Mall Palas, acolo unde alături de Mădălina Lefter caută cei mai talentaţi concurenţi.

Cei care nu au reuşit să se înscrie la casting, pot veni la panoul X Factor, cea mai nouă modalitate de selecţie a viitorilor concurenţi, locul în care oricine îşi poate face poze sau îşi poate testa profilul de X Factor.

De la Iaşi, caravana X Factor porneşte către Galaţi, unde pe 5 iunie le dă întâlnire moldovenilor la Hotel Faleza by Vega, începând cu ora 09:00, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro.

Ce mai colaborare! Julio Iglesias vrea să cânte alături de cei mai iubiţi concurenţi X Factor! O să iasă show!... VIDEO! Juratul X Factor, Horia Brenciu, are cheeeef de mareeee! Voi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x