Antena Căutare

Asta o să fie bomba anului! Guvid lansează albumul „Ascultă liniștea moartă” în premieră pe site-ul X Factor

Pe 15 noiembrie, Guvid își va lansa albumul „Ascultă liniștea moartă” pe site-ul X Factor. Începând cu orele 20:00, veți putea asculta în premieră toate piesele de pe ultimul album al artistului pe pagina noastră oficială: www.xfactor.a1.ro.

Pe 15 noiembrie, Guvid își va lansa albumul „Ascultă liniștea moartă” pe site-ul X Factor. Începând cu orele 20:00, veți putea asculta în premieră toate piesele de pe ultimul album al artistului pe pagina noastră oficială: www.xfactor.a1.ro.

„Ascultă liniștea moartă” este al 8-lea material solo al rapperului. Artistul își descrie albumul drept unul „100% rap, fără influențe din alte stiluri muzicale.” „Recunosc, sunt un dizident în undergroundul românesc, care s-a cam îndepărtat de sound-ul anilor ’90 și 2000. Eu rămân fidel rap-ului autentic pentru că e singurul care îmi poate spune povestea”, a declarat Guvid.

„Acest album l-am scris foarte repede dat fiind faptul ca sunt intamplari din viata mea transpuse prin muzica intr-un stil poetic. Acum depinde de fiecare cum percepe mesajul in functie de trairile lui", a mai spus artistul.

Albumul conține 10 piese și este produs la Condiții Grele Records. “Am vrut ca acest material să mă reprezinte complet, să fie un fel de declarație de independență. Este singurul motiv pentru care am refuzat toate ofertele de colaborare. Avem mulți băieți talentați în brigada CGR și nu trece zi să nu mă mândresc cu ce am reușit să construim împreună. Însă albumul acesta am simțit că trebuie să fie unul personal”, a declarat Guvid.

„In album este vorba despre viata, iubire, de bunatate, de dorinta de a te schimba in ceva mai bun, e despre lume, e despre mine", a adaugat
Guvid.

Tot el s-a ocupat și de partea de producție a albumului, excepție făcând piesa "Căpitanul " a cărei producție o semnează Sever.

Pe lângă proiectele realizate împreună cu artiștii produși de Condiții Grele Records, rapperul a colaborat cu Brugner, David Bryan și Uni-k. În perioada 2001-2006 a făcut parte din trupa Cruciada.

Guvid a participat și la ediția 2014 a X Factor, iar anul acesta a cucerit publicul și juriul alături de Gonzales, cu piesa originală “Plec în Vamă”. Cei doi concurenți au obținut 3 de DA și s-au calificat în etapa următoare. VEZI AICI MOMENTUL LOR!

I-a furat inima lui Dani, dar nu și pe cea a juraților! Reacția Tatianei Grișca după cererea în căsătorie de pe scena X ... Barbie de România a recurs la un GEST INEDIT! Fanii săi au rămas uimiți să o descopere FĂRĂ MACHIAJ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x