Antena Căutare

Asteptari mari, dezamagiri si o declaratie soc: "Sper sa nu trec mai departe"

Juratii nu pierd vremea. In bootcamp, totul se intampla cu o viteza naucitoare, incat concurentii abia apuca sa isi repete melodia de grup si apoi sa se prezinte cum se cuvine in fata celor trei. Dar cand esti facut sa fii lider… trebuie sa te astepti la pretentii mari.

Asteptari mari, dezamagiri si o declaratie soc: "Sper sa nu trec mai departe" Galerie
Frica, nerabdare, speranta - asta simti in fata juriul in bootcamp

Juratii nu pierd vremea. In bootcamp, totul se intampla cu o viteza naucitoare, incat concurentii abia apuca sa isi repete melodia de grup si apoi sa se prezinte cum se cuvine in fata celor trei. Dar cand esti facut sa fii lider… trebuie sa te astepti la pretentii mari.

Grupul urmator a pregatit o melodie a celebrei Adele, Chasing Pavements. Intre cei opt ii puteti recunoaste pe Iulia Manolache, Cesaria Evora care a ridicat sala in picioare, Flavian, proful de matematica si Razvan Alexa.

Bittman o saluta calduros pe Iulia care se prezinta ca fiind capul grupului – “capo di tutti capi”. Sa vedem cum se descurca; vocile promit.

La jurizare, Cheloo isi lasa colegii sa aiba ultimul cuvant: “Voi stiti muzica. Eu sunt cumparatorul de muzica obiectiv” – inseamna ca acest grup nu a fost prea convingator. Totusi…

Iulia Manolache, Flavian, Iulia si Alexa trec. Alti patru sunt eliminati. Dar nu toti se impaca cu acest gand:

Dan Bittman explica foarte bine etapa bootcamp: “Asta e o etapa in care ne dam seama daca puteti functiona in grup. Daca stiti sa va puneti in valoare sau daca va ascundeti in spatele celorlalti. Oricum, fiecare cred ca a venit aici pregatit sa accepte si o infrangere, nu doar o victorie”.

Cheloo ii admira curajul concurentului de a intreba de ce a fost dat afara, mai ales ca a fost singurul care a cerut o explicatie, explicatie care l-ar putea ajuta sa evolueze pe plan muzical.

Alti concurenti trec de aceasta prima proba ca vantul si ca gandul: Diana Cazan, cea care a interpretat minunat melodia Paulei Selling, “Timpul”, Daria, fata cu rochia in jaluzele si Elena primesc DA!

Iata un grup solid, cu oameni care au facut o impresie puternica asupra publicului si a juriului la auditii: Sanzi alias Shakira, Nadirrrr,Ioana Repciuc, fata care a aruncat cu pantofii pe scena, Loreta, salvamar la piscina si gemenele Emy si Oty.

Toti repeta concentrati, numai unul s-a trezit cu fata la cearsaf: “Nu-mi place sa am un lider sau sa incerce cineva sa iasa in evidenta in fata mea, suntem toti egali”

De la linistea hotelului, cei opt trec la zbuciumul auditiei propriu-zise. Unii sunt optimisti, altii isi canta bucata de melodie – “I believe I can fly”, R.Kelly – iar altii sunt terminati de oboseala. Intr-atat de mult, incat aproape uita de ce au venit aici: “Nu stiu daca o sa fie un dezastru pentru mine daca o sa trec mai departe, dar sper sa nu trec mai departe”

Juriul ii cheama inapoi. Au deliberat si instinctul le spune ca doar o parte din ei au factorul X. Trei sunt dati afara de cum intra pe scena, printre care gemenele si Loreta. Nadir, Sanzi si Ioana raman in competitie. Unul dintre concurenti face o declaratie socanta:

Cum poate aduce, "Police", noroc!... Cei dintai ajung sa fie cei din urma: VOCEA poate sa il coste antrenamentul in bootcamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x