Antena Căutare

Au căutat emoţia şi au găsit-o! Marcel Roşca şi Horia Brenciu, duet cum rar ţi-e dat să auzi. Cei doi, împreună până la final: "WOW! Bravo vouă!"

Următorul care intră pe scenă alături de mentorul său este Marcel Roşca, iar cei doi au făcut ce ştiu mai bine: show total!

Următorul care intră pe scenă alături de mentorul său este Marcel Roşca, iar cei doi au făcut ce ştiu mai bine: show total!

După ce l-a zdruncinat şi l-a chinuit, Horia trebuie să îl ajute şi să îl ridice pe Marcel. Concurentul a interpretat alături de mentorul său frumoasa melodie de dragoste "End Of The Road" a celor de la Boyz 2 Men.

"Marcel îşi caută emoţia şi nimic nu e mai frumos ca un om care se caută. Se luptă mereu cu el, vrea mai mult de la el", spune mentorul.

Duelul aduce astfel multă emoție și trăiri intense, iar show-ul este de zile mari pe scena X Factor. Nimeni nu a avut ce să-i reproșeze și toată lumea l-a încurajat pe moldoveanul nostru.

Ştefan: "Mi-a plăcut momentul, mai ales finalul. Bravo vouă!"

Delia: "Bravo! A sunat extraordinar!"

Carla's Dreams: "WOW!!! Mă aşteptam la un moment special, dar la aşa ceva clar nu".

Rock'n'roll, baby! Alex Mladin a uitat de emoții lângă mentorul său! „It's my life” și Delia, rețeta către succes!... MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Copiii îl iubesc pe Brenciu și împart masa juriului cu preferatul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x