XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Audițiile de la X Factor sunt în toi, iar jurații nu pierd ocazia să se pozeze. Delia și Horia Brenciu fac echipa

 
+2 click pentru
galerie

După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se pregătește să ia startul, din nou. Așadar, cei mai talentați concurenți și-au luat inima în dinți și s-au prezentat în fața juraților.

Însă, ce credeţi că fac cei patru? Şedinţe foto, amintiri din noul sezon. Delia nu a rezistat, bineînţeles, şi s-a tras în poza cu Brenciu. Se pare că cei doi fac echipă bună. Nici Bănica nu s-a lăsat mai prejos, dar a preferat formula completă.  Artistul a postat o fotografia de la masa juriului, alături de colegi.

Cel mai așteptat show muzical al anului își pregătește "armele" pentru cel de-al șaptelea sezon, iar veștile sunt dintre cele mai bune. 

”Anul acesta avem niște voci despre care se va vorbi mult timp de acum încolo!”, a afirmat Răzvan Simion, prezentatorul X Factor.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe