Antena Căutare

Audițiile de la X Factor sunt în toi, iar jurații nu pierd ocazia să se pozeze. Delia și Horia Brenciu fac echipa

După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se pregătește să ia startul, din nou. Așadar, cei mai talentați concurenți și-au luat inima în dinți și s-au prezentat în fața juraților.

După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se pregătește să ia startul, din nou. Așadar, cei mai talentați concurenți și-au luat inima în dinți și s-au prezentat în fața juraților.

Însă, ce credeţi că fac cei patru? Şedinţe foto, amintiri din noul sezon. Delia nu a rezistat, bineînţeles, şi s-a tras în poza cu Brenciu. Se pare că cei doi fac echipă bună. Nici Bănica nu s-a lăsat mai prejos, dar a preferat formula completă. Artistul a postat o fotografia de la masa juriului, alături de colegi.

Cel mai așteptat show muzical al anului își pregătește "armele" pentru cel de-al șaptelea sezon, iar veștile sunt dintre cele mai bune.

”Anul acesta avem niște voci despre care se va vorbi mult timp de acum încolo!”, a afirmat Răzvan Simion, prezentatorul X Factor.

Reacţia mamei Deliei atunci când a aflat că fiica ei fumează! Gina Matache: "Am fost foarte supărată"... Horia Brenciu către un concurent „X Factor”: „Îţi dau studioul meu gratis!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x