Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Auditiile X Factor au luat startul in Capitala. Dani, de la motor de enduro la volanul unui autobuz turistic

Auditiile cu noua generatie de juriu X Factor au luat startul in aceasta dimineata la Palatul Copiilor din Bucuresti. Delia, Cheloo si Dan Bittman vor cauta timp de trei zile factorul X printre concurentii inscrisi la auditiile din capitala. Sute de bucuresteni s-au strans inca de la primele ore in fata Palatului Copiilor in asteptarea celor trei jurati. Alaturi le-au fost Razvan si Dani, cei care, pe parcursul desfasurarii show-ului, se vor transforma din amfitrioni in cei mai buni prieteni ai concurentilor. De altfel, Razvan si Dani le-au pregatit deja concurentilor din provincie si telespectatorilor o prezentare a capitalei, ocazie in care Dani a condus un autobuz turistic.

Cu putin timp in urma, juriul X Factor a ajuns la Palatul Copiilor, locul in care in acest an se desfasoara auditiile pentru show-ul pe care Antena 1 il va difuza in aceasta toamna, nerabdator sa afle ce surprize le rezerva bucurestenii. Clujul si Iasiul, orasele in care Delia, Cheloo si Dan Bittman au cautat pana acum factorul X, au fost la inaltime. Voci bune, concurenti carismatici, cereri in casatorie, emotii si lacrimi de bucurie sau dezamagire au fost doar o parte dintre ingredientele auditiilor din Ardeal si Moldova.

Astazi, a venit randul capitalei sa arate ca are factorul X, iar juriul se declara greu de impresionat. Pe parcursul celor trei zile de auditii cei trei jurati vor asculta sute de concurenti si ii vor selecta pe cei care vor intra in etapa urmatoare, tabara de pregatire. Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea juratilor vor intra intr-un cantonament de trei zile la Bucuresti. Vor avea parte de pregatire vocala si coregrafica, dar si de teste, la finalul carora vor ramane 24 de semifinalisti.

Pregatirile pentru X Factor sunt in toi de mai bine de o luna de zile, iar juriul si prezentatorii au avut in aceasta perioada o serie de provocari in afara auditiilor. Pentru cei doi prezentatori o zi inedita de filmare a fost chiar ieri, cand Dani a avut ocazia sa conduca un autobuz, lucru pe care si-l dorea de mai mult timp, dar pe care pana acum nu a avut ocazia sa il faca. "Azi mi-am implinit un vis. Am stat la volanul unui autobuz supraetajat in plin trafic bucurestean. Unii ma inteleg. E mai tare decat sa ai un monstertruck", a povestit Dani la finalul zilei.

Auditiile X Factor sunt deschise publicului. Astfel, toti cei care isi doresc sa vada un show la puterea X sunt asteptati de la ora 10.00 si de la 15.00 sa ia parte la show-ul pe care concurentii acestui sezon il vor face in fata celor trei jurati la Bucuresti.

[nggallery id=21]

Video