Antena Căutare

Barbie de la karaoke a gasit formula X si a castigat biletul spre finala!

Nu stiu altii cum sunt, dar ea nu-i deloc trasa prin inel, cu toate ca i se spune Barbie. Porecla de la karaoke, in timp ce savura "drogul" sau preferat, muzica.

Nu stiu altele cum sunt, dar ea nu-i deloc trasa prin inel, cu toate ca i se spune Barbie, porecla dobandita, la karaoke, dupa ce a cantat piesa celor de la Aqua. Acum, o "poarta" cu mandrie, in timp ce savureaza "drogul" sau preferat, muzica. "Vreau sa cant, vreau sa cant si nu in baie sau intr-o boxa, vreau sa ma fac auzita", explica tanara zambind.

Dependenta de ritm si sunet este mai grava decat cea de tigari, alcool sau orice alt viciu. Mai ales cand ai opt ani de karaoke "la bord". Oana Raluca Muntean canta in stilul propriu si este de parere ca exista o formula X, potiunea succesului, iar "daca esti o mata plouata, lumea nu o sa te voteze si o sa uite de tine repede".

Ei bine, Oana debordeaza de energie, umor si buna dispozitie. Isi aranjeaza cu atentie parul, mai da inca o data cu fixativ si e gata pregatita! Are atitudine si se simte pe scena ca... Barbie langa Ken.

Este din Arad, are 24 de ani, dar canta de cand era de-o schioapa si o face bine, bine de tot. A pregatit doua melodii, dintre care una a fost dedicatie speciala pentru Cheloo. Mai exact, Nicky Minaj- Super bass. L-a uimit, fara doar si poate, mai ales ca a promis ca va slabi 30 de kilograme in doar 24 de ore. E imposibil, dar macar n-a zis NU!

Barbie a tras aer in piept cu putere, a avut tupeu, "tupeu din ala bun", dupa cum a zis Delia si a trait factorul X la intensitate maxima! Asa ca, juratii au selectat-o pentru "next level".

A fost momentul in care emotiile au coplesit-o, iar lacrimile de bucurie i s-au innodat in barba. Si-a indreptat adrenalina catre un operator, pe care l-a strans in brate si l-a pupat direct. Asta, pentru ca si-a castigat biletul catre finala X Factor si a aratat ca, pentru ea, viata e roz si roz este lumea toata!

Un tort plin de sange, o piesa de Senpol si o provocare. Petri, nu vrei sa incerci si la Top Chef?... Viata din Caminu' 16 e misto!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x