XFactor

VINERI | ora 20.00

Bella Santiago de la Jukebox, apariție FIERBINTE la „X Factor”. „M-a omorât! Este o bombă cu ceas”

 

Bella Santiago din trupa Jukebox a avut o apariție memorabilă și „fierbinte” la „X Factor”, unde a încântat pe toată lumea cu frumusețea și talentul ei.

Artista originară din Filipine, în vârstă de 28 de ani, a interpretat melodia „Bang Bang” a cântăreței Jessie J.

„Am venit în România în noiembrie 2016. Am fost la un concurs și după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieții din trupa Jukebox și m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfățată, sunt ca o prințesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup”, a spus Bella Santiago.

„Băieții vorbesc cu mine în română și de aceea am învățat foarte repede limba română”, a mai mărturisit ea.

Mihai Bendeac a urmărit-o cucerit pe Bella Santiago pe toată perioada interpretării. „Să fie o prestație la fel de bună precum ești tu", i-a spus el, înainte ca Bella să intre pe scenă. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe