Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bianca Mihai s-a întâlnit cu Ilona Brezoianu înainte de a urca pe scena X Factor: "Eu simt că în tine există un talent imens"

Energică, mereu cu glumele la ea și dornică să se facă remarcată, Ilona Brezoianu face senzație în culisele show-ului X Factor.  

Bianca Mihai, în audiții pe scena X Factor 2020

Antena 1

Bianca Mihai s-a numărat printre concurenții care i-au acordat Ilonei Brezoianu un interviu înainte de a urca pe scena X Factor. Frumusețea concurentei nu a putut fi trecută cu vederea, tânăra de 19 ani fiind posesoarea unor ochi verzi, hipnotici.

Așa cum era de așteptat, interviul cu Ilona a fost unul ieșit din tipare, actrița dorind să afle de ce este Bianca Mihai atât de talentată.

"Cum pot să ajung ca tine? Adică nu mai pot să fiu ca tine... că sunt bătrână, dar ca idee, de ce tu ești frumoasă și eu nu?!" a fost una dintre întrebările Ilonei Brezoianu.

Vezi răspunsul oferit de Bianca Mihai în materialul video de mai jos.

Pe scena X Factor, Bianca Mihai a impresionat nu doar cu look-ul de vedetă, ci și cu vocea sa specială. Tânăra a demonstrat că are toate calitățile necesare pentru a deveni un star în toată puterea cuvântului.

Citește și: Ana Paula Pantea a făcut magie curată, de la operă la fado, pe scena „X Factor”! „Este o comoară la noi”

Prim-plan cu Bianca Mihai, concurenta cu cei mai frumosi ochi verzi pe care jurații X Factor i-au văzut

După ce a interpretat piesa "Something In The Way", trei dintre jurați i-au acordat votul lor de încredere.

"Nu am să-ți dau al patrulea DA ca să nu te duc direct în zona de confort și să ajungi direct în bootcamp", a dezvăluit Ștefan Bănică, dornic s-o ambiționeze pe Bianca Mihai și să o determine să dea tot ce are mai bun în următoarea etapa a show-ului.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Video