Antena Căutare

Bine ai revenit, Nadir Tamuz! Fostul concurent X Factor a cantat "Leyla", varianta acustica, la Neatza

Nadir Tamuz nu a stat prea mult departe de muzica. Fostul concurent X Factor, preferatul gospodinelor si unul dintre cei mai indragiti concurenti din sezonul trecut, s-a reintalnit cu Dani la Neatza. Cantaretul a venit cu un look proaspat si o melodie noua

Nadir Tamuz nu a stat prea mult departe de muzica. Fostul concurent X Factor, preferatul gospodinelor si unul dintre cei mai indragiti concurenti din sezonul trecut, s-a reintalnit cu Dani la Neatza. Cantaretul a venit cu un look proaspat si o melodie noua.

Piesa se numeste "Leyla" si este o melodie inspirata de povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta, pe ritmuri orientale. Deocamdata, o puteti asculta online, dar cu putin noroc, va intra si pe posturile de radio.

"Idolul gospodinelor", asa cum a ramas cunoscut de telespectatorii care au urmarit X Factor 2, s-a schimbat pe ici, pe colo. A scapat de look-ul lui Smiley si are propriul stil vestimentar. X Factor "i-a dat sansa sa se afirme" si astfel, sa ajunga pe micile ecrane din nou.

Asculta varianta acustica a piesei "Leyla" in galeria video!

X Factor, fa caldo! Alex Simion vs Sorin Bumbaru - cine-i zeul?... Sectia de politie X... Factor! Toti vor sa fie Nati Selegean, numai unul reuseste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x