Antena Căutare

“Bisericaru’, lasa TV-ul si breakdance-ul! Daca vrei sa faci rap, citeste!”

In fiecare duminica, la X Factor, juratii dau cate o lectie concurentilor. De data aceasta, a fost randul lui Cheloo. Din multimea de rapperi care au venit sa il impresioneze pe jurat, s-a ridicat si Bisericaru Cosmin Ionut.

Galerie
WOW! Asta da demonstratie de breakdance

In fiecare duminica, la X Factor, juratii dau cate o lectie concurentilor. De data aceasta, a fost randul lui Cheloo. Din multimea de rapperi care au venit sa il impresioneze pe jurat, s-a ridicat si Bisericaru Cosmin Ionut. E din Bals si are 19 ani si gandul numai la biserica nu ii fuge. Aminteste de un Harry Potter adolescent cu parul ravasit si ochi mari verzi . Asculta hip-hop si e un impatimit al sporturilor urbane. E baiat bun; isi iubeste sora la nebunie, o pustoaica de 14 ani, si simte ca alaturi de ea face o echipa.

Nici nu intra bine pe scena ca juratul Cheloo il ia la rost, ca un mentor: “Ai luat BAC-ul?”- “Mnu” vine raspunsul baiatului. Nici el nu stie de ce, dar poate are legatura cu faptul ca nu isi mai aminteste ultima carte citita, doar prima - “Capra cu trei iezi”.

Bisericaru are pasiuni mai “actuale”: BMX, breakdance, hip-hop, role agresive. La X Factor, a venit cu versuri proprii. Incepe sa cante despre visuri zdrobite si ambitie si e suficient sa ii smulga lacrimi surorii. Mai greu este sa le smulgi lacrimi juratilor.

Intr-adevar, publicul ii tine isonul lui Cosmin, in schimb Cheloo isi acopera ochii. Atat de groaznic sa fi fost?! Nu, juratul il asigura pe tanar ca a fost o auditie buna si poate tocmai de aceea se decide sa ii dea o lectie. Despre rap si carti:

“Indemnuri firave, lipsite de substanta. Nu o sa mergi prea departe daca nu citesti. Cititul dezvolta imaginatia, TV-ul si breakdance-ul, nu. Ori dansezi, ori faci rap. Iar cei care fac rap ajung la inima si minte”, tuna Cheloo.

Pustiul mai are de invatat; deocamdata scapa cu un avertisment – daca se apuca de citit si reflecta asupra versurilor, are sanse mai incolo; altfel…

Votul afirmativ al lui Cheloo e urmat de inca doi de “DA de la jurati. Bisericaru merge in bootcamp! (cu cartile la el)

Patru fete cucuiete, frumusele si satisfacute. De Cheloo!... Juratii X Factor prevestesc viitorul: "Vei fi o vedeta mare, cu toate defectele unei vedete mari!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x