Antena Căutare

Bland ca un mielusel, rocker, D'Artagnan. Cine e Tudor Gliga?!

Baiat linistit ca el, rar mai vezi. Tudor Gliga are 16 ani, este din Targu Mures si zici ca pluteste pe nori majoritatea timpului. Bland ca un mielusel, e Zen toata ziua; canta oriunde se simte bine sufleteste, la chitara clasica, pe care o studiaza de 3 ani. L-a mostenit pe tatal sau la indemanare si talent muzical, spune el.

Galerie
Schimbare la 180 grade: "D'Artagnan" se dezlantuie pe Metallica

Baiat linistit ca el, rar mai vezi. Tudor Gliga are 16 ani, este din Targu Mures si zici ca pluteste pe nori majoritatea timpului. Bland ca un mielusel, e Zen toata ziua; canta oriunde se simte bine sufleteste, la chitara clasica, pe care o studiaza de 3 ani. L-a mostenit pe tatal sau la indemanare si talent muzical, spune el.

Manuieste instrumentul muzical ca pe un odor scump si notele atinse de el te relaxeaza instant. Blondutul cu ochi albastri ar putea fi un yoghin la cat de calm pare. Dar acum i s-a pus pata pe X Factor; vrea si el sa arate ce poate si sa castige experienta in muzica.

Urca pe scena si in secunda urmatoare Cheloo ii si da o porecla: D’Artagnan! Baiatul rade cu jumatate de gura; nu stie daca e de bine sau de rau. Isi scoate asul din maneca: canta la chitara clasica. Cheloo il aproba; ii place instrumentul, il calmeaza. Automat, Tudor ii repeta spusele.

Lui Bitmann nu ii prea vine sa creada – ce demoni l-ar putea bantui pe baiatul asta? “Ai un temperament vulcanic, sau de ce?”, intreaba, pe buna dreptate, juratul. Amintirile, bate-le vina, de ele ar vrea sa scape Tudor cand ia chitara in brate.

Bittman surade; probabil amintiri ca primul sarut, prima plimbare, doar abia a intrat in clasa a zecea! Dar hai sa vedem ce a pregatit pentru auditie. “Whiskey In a Jar”, Metallica. WOW! Tudorel, mielusel, sa cante rock? Ei, asta ar fi ceva.

Incep primele acorduri si Tudor se transforma. Inainte sa scoata primul sunet, cucereste publicul si juratii cu miscari nebune de rocker inflacarat: se dezlantuie, da din cap, isi arunca pletele in aer, alearga, se inroseste la fata si simte, simte melodia. Delia se ridica si ea si danseaza ca la un concert rock, Bittman simte energia muzicii, iar Cheloo…eh, Cheloo sade la masa, ca de obicei.

Dupa cateva ture de scena, Tudor se opreste extenuat. A terminat. Acum sa vedem verdictul. “Pana comentam cantatul, mi-ar placea sa iesim intr-un pub rock toti si sa ne rupem capetele!”, exclama entuziasta Delia. E incantata, zambeste cu gura pana la urechi, Tudor simte cum sansele de a ajunge in bootcamp au crescut simtitor.

Dan Bittman trebuie sa il mai incerce pe D’Artagnan. “Ce simti cand inchizi ochii si faci ca armasarul pe aici? Poti sa mai faci o tura pe muteste?”, rade juratul. Vorbeste serios sau nu? Nimeni nu stie dar concurentul e prea fericit ca sa mai puna la indoiala cuvintele lui. O ia la fuga prin platou, da din cap, e in extaz.

Cheloo intervine: “Eu am Metallica in masina, am box, paralizant. Pentru ca imi place rock-ul si tu te zbati bine, peste 2-3 ani poti sa ai o trupa rock in forta, verdictul meu e DA!” . Doi de DA, a intrat in tabara de pregatire. Dar nu inainte ca Bittman sa ii dea un sfat de profesionist: “O sa avem de lucru mult in bootcamp. Nu stiu cu cine o sa pici dar trebuie sa facem mai barbateasca vocea”.

Nu ne-ar mira ca Tudor, rockerul, sa isi schimbe in curand chitara clasica pe una electrica. Ramane de vazut ce se intampla in bootcamp si apoi in galele live!

Laurentiu Barzoi: Un dandy care vrea sa "rupa in bucati" juriul... In timp ce un concurent ii dreseaza catelul, Delia dreseaza un... stripper!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x