Antena Căutare

Bon Jovi vs. Shakira: 1-0. Lui Nadir i se scade din scor pentru "Smiley creol"

Unii concurenti traiesc pentru muzica si respira intre pauzele dintre versuri.

Bon Jovi vs. Shakira: 1-0. Lui Nadir i se scade din scor pentru "Smiley creol" Galerie
Tudor e un Bon Jovi pe cinste; Sa mearga in gale, e de parere Bittman!

Unii concurenti traiesc pentru muzica si respira intre pauzele dintre versuri. Sanziana alias Shakira are acasa un adevarat studio: microfon si aparat de inregistrat in camera ei si un pian in camera de zi. Parintii o mai vad la fata doar cand exerseaza la clape: “Ajung sa cant si 5 ore incontinuu”, spune ea.

Nadir nu se lasa mai prejos. Stie ca look-ul nu este totul la X Factor, asa ca s-a pus serios pe repetat. De data aceasta, a ales "Just The Way You Are", de Bruno Mars, piesa pe care i-a dedicat-o unei "persoane dragi". Bittman si Edi il tin in suspans pana la jurizare.

Sanziana lasa piesele ritmate in urma si alege una care sa ii puna in valoare calitatile vocale. Numai ca, daca lasa atitudinea pe locul 2, s-ar putea sa isi piarda locul printre finalisti.

Tudor Todut a fost primul concurent ascultat de Edi si Dan. Piesa i s-a potrivit baiatului ca o manusa, dar abia acum va afla ce a crezut cu adevarat juratul Bittman de prestatia lui: “Ai cantat bine, dar nu m-ai impresionat”. Din start, Tudor pierde cateva puncte. Dar il va costa asta participarea la galele live?

Se pare ca nu, blondul trece in galele live! Nadir trece mai departe daca isi schimba imaginea de “Smiley creol” , dar pentru Sanziana, drumul se opreste aici.

Patru crai vor multimi de fete nebune dupa ei, in timp ce Ionut e topit dupa fetele lui... Ioana Anuta, mielusica salvata de la "taiere", a cincea finalista a lui Bittman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x